Hola, món!

M’imagino que si heu arribat fins aquí és que us agrada el BDSM del bó… I no aneu errats.

Cada dia em desperto pensant l’idiota que era ahir. Era un complet ignorant. Ara imagina’t doncs la saviesa acumulada durant més de 21 anys al sector del màrqueting digital.

Us explicaré una breu història de quan vaig començar. Corria l’any 2000, en plena bombolla d’internet a casa nostra. Les accions de Terra pels núvols. La gent no savia el que era Internet però veia que començava una revolució colossal. Era una commoció, una transgressió de l’equilibri de forces establert. Els febles tenien una finestra oberta al món i un ventall d’opcions que no aconseguiem concebre.

Aquell any només el 10% de les llars espanyoles tenien accés a Internet. Per connectar-se a la xarxa calia tindre un mòdem de 56 Kpbs endollat a la línea telefònica que quedava ocupada per a rebre trucades. Per descomptat no hi havia TikTok, Instagram, Facebook ni Twitter…La Viquipèdia va néixer el 2001. Tot i que Google ja existia, tenia una quota de mercat minúscula i el navegador per exel.lència era Netscape Navigator. Tot era diferent, res era igual.

Jo feia un any que havia acabat la Universitat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *